Mode

De Perfecte Partyoutfit per Bodytype


Ben jij een zandloper, een appel, peer of adperge? Ontdek wat jouw lichaamstype is! Onze collega´s van het Social Media Team laten zien hoe je je het beste kunt kleden om jouw sterke punten te benadrukken.

Appel 

Rosemary Chicas, vertelt: ¨Ik show mijn rondingen met een hoge rok die mijn taille en benen accentueert. Skinny denim en een lichte top is mijn stijl. Ik hou ervan om boho-chique te gaan, maar het is belangrijk om niet op te gaan in té veel lagen of baggy kleding, want dat kan wat teveel zijn met mijn bodytype. Om mijn outfit naast de kinky rok toch een lief tintje te geven, combineer ik het met deze zwarte pumps met strik¨

Rosemary Chicas, Social Media Content Marketing Coordinator

Zandloper

Ashley, deelt ¨Ik kies kleding die werkt mét mijn rondingen, niet ertégen. Ik draag kleding die de talle benadrukt: door een dun riempje toe te voegen of een hoge rok of broek te dragen. Zo wordt mijn lichaam op de juiste manier benadrukt. Het geheim is om kleding te vinden die niet té baggy en niet té strak is. Deze enkellaarsjes zijn open aan de zijkant waardoor mijn benen langer lijken, I love them! En ik vind het leuk om het goud terug te laten komen in mijn sieraden

Ashley, Social Media Intern

Peer

Melina vertelt: ¨Ik accentueer mijn onderlichaam. Ik hou van zwierige jurkjes of broekjes, items die mijn benen laten zien. In deze prachtige sandalen met hak lijken mijn benen, door de diagonale band, nog langer. Ik prefereer neutrale kleuren voor de tops, waardoor mijn torso langer lijkt en de aandacht afleidt van mijn middensectie. Voor de onderkant, ga ik juist foor grappige, eye-catching prints of kleuren!

Irene: ¨Mijn schouders zijn breder dan mijn heupen, dus ik zoek outfits die de balans rechttrekken. Normaal draag ik eigenlijk altijd sandalen met plateauzolen zodat ik wat langer ben! Tot slot heb ik vaak een clutch omdat grote handtassen niet bij mijn tengere bouw passen.¨

Melina, Fabletics Social Media Manager (Links) en Irene, JustFab Social Media Manager (Rechts)

 

Ongeacht je vorm ladies, onthoudt: het belangrijkste is om iets te dragen waar je je Fabulous in voelt! 

 

 

 

Meer informatie over Fanny M.
Fanny is francaise met Braziliaanse roots. Ze heeft altijd al een passie voor mode gehad. Ze geeft de collecties van JustFab een chique en klassieke touch, d.w.z. a-la-francaise. Toch laat ze haar roots niet in de steek en houdt ze ook van exotische kleuren. Ze selecteert iedere maand leuke artikelen waarover je verbaasd zult zijn!


Lees alle berichten van Fanny M.
COMMENTAAR

0 comments