Mode

How to wear…Bruine Schoenen!


Vandaag is Draag Bruine Schoenen Dag, en als iemand die van neutrale en makkelijk-te-combineren schoenen houdt, is dit helemaal mijn dag! Om te vieren zijn hier 4 outfits die je dit seizoen perfect met JustFab schoenen kun dragen.

Je casual outfit net een chique touch geven? Combineer met laarzen! Het luxueuze cognoc gaat goed met heel veel kleuren, dus je zit altijd goed!

Voor een fancy lunch of een date: crop top truitje, kokerrok en sandalen met hak. Nude shoes maken dat je benen langer lijken, wat essentiëel is bij het dragen van langere jurken of rokken. Vergeet de sjaal niet!

Spice de klassieke zwart-wit outfit wat op met wat kleur! Let er wel op dat je niet doorslaat in je statement items. Houd het van beneden rustig met een paar beige pumps.

Of het nou weekend of werkdag is, met deze wijnkleurige jurk en overknee laarzen blijf je heerlijk warm én fashionable…zéker als je het combineert met elegante sieraden!

Meer informatie over Fanny M.
Fanny is francaise met Braziliaanse roots. Ze heeft altijd al een passie voor mode gehad. Ze geeft de collecties van JustFab een chique en klassieke touch, d.w.z. a-la-francaise. Toch laat ze haar roots niet in de steek en houdt ze ook van exotische kleuren. Ze selecteert iedere maand leuke artikelen waarover je verbaasd zult zijn!


Lees alle berichten van Fanny M.
COMMENTAAR

0 comments