Beauty, Mode

De perfecte lipstick bij elke pump


Love is in the air! Ja girls, het is toch echt weer bijna Valentijnsdag.

Of je nou een hot date hebt met je lief of iets leuks gaat doen met je vriendinnen, zorg er in ieder geval voor dat je 14 februari doorbrengt in stijl! Wij hebben speciaal voor jullie de beste kleur lipstick geselecteerd bij onze favoriete JustFab pumps voor een perfecte look.

Sexy Chique
V-day Chique

Jullie hebben gereserveerd voor een chique restaurant en daar hoort een passende look bij! Isabelle is een prachtige pump die spits toeloopt. De bandjes rond de enkel en de open achterkant maken haar een sexy schoentje, Combineer deze nude pumps met een matte bordeaux lipstick voor een sophisticated trendy look!

Flirty Vibe
V-day Flirty

Jullie daten nu al een tijdje maar een officieel setje zijn jullie nog niet. ´Dress to impress´ is de juiste spirit en dat doe je zeker in Verena. Deze plateau pumps vallen lekker op door de kobaltblauwe kleur en combineer je perfect met een felrode lipstick! Wij garanderen je dat hij zeker onder de indruk zal zijn.

Casual cool

V-day Casual

Jullie zijn al jaren een steady koppel en vinden al die fuzz rond Valentijnsdag best lachwekkend. Toch gaan jullie wel iets leuks doen, gewoon omdat het kan! Garciella is de perfecte hak voor jullie date. Deze comfortabele enkellaarsjes met hak hebben nog steeds een sexy touch door de open achterkant en de peeptoe. Combineer ze met een lichtroze lipstick voor een girly look.

Wat vinden jullie van de looks ladies?

Wij van JustFab wensen jullie in ieder geval een hele fijne Valentijnsdag!

Meer informatie over Fanny M.
Fanny is francaise met Braziliaanse roots. Ze heeft altijd al een passie voor mode gehad. Ze geeft de collecties van JustFab een chique en klassieke touch, d.w.z. a-la-francaise. Toch laat ze haar roots niet in de steek en houdt ze ook van exotische kleuren. Ze selecteert iedere maand leuke artikelen waarover je verbaasd zult zijn!


Lees alle berichten van Fanny M.
COMMENTAAR
0 comments