Mode

Laarzen voor elke gelegenheid!


Voor naar het werk? Heb je een date? Ga je een avondje stappen met de meiden? Wat de gelegenheid ook is, bij JustFab vindt je de perfecte laarzen voor elke gelegenheid. Of je nou van hoge hakken houdt of juist meer van plateauzolen, wij hebben de perfecte laarzen voor elke mood en elke stijl!

Brunchen

Ga je brunchen met de meiden? Ga voor enkellaarsjes! Dit is super trendy en nog comfortabel ook. Met Rheanne loop je zo de deur uit. Combineer ze met een fleurig jurkje, een mooie hoed en een kleine handtas.

Romantische Date

Ah! Je hebt eindelijk die hottie aan de haak geslagen en vanavond hebben jullie je eerste date. Nyx is de perfecte schoen voor naar een romantische date. Enkellaarsjes met hak zorgen ervoor dat jij je comfortabel èn sexy voelt. Draag een LBD en maak de look compleet met een gouden handtas.

Voor overdag

Lousana behoort tot de toppers binnen onze overknee laarzen collectie! Combineer ze met een schattig rokje, een beige jack en een simpele top voor de perfecte overdag look. Draag subtiele sieraden het geheel af te maken.

Naar het werk

Platte laarzen zijn stijlvol en comfortabel, oftewel perfect voor naar het werk!  Artemine combineer je met een simpel jurkje, een korte beige blazer en gouden sieraden.

Ik hoop dat we jullie hebben kunnen inspireren met onze looks! Welke laars is jullie favoriet?

Meer informatie over Fanny M.
Fanny is francaise met Braziliaanse roots. Ze heeft altijd al een passie voor mode gehad. Ze geeft de collecties van JustFab een chique en klassieke touch, d.w.z. a-la-francaise. Toch laat ze haar roots niet in de steek en houdt ze ook van exotische kleuren. Ze selecteert iedere maand leuke artikelen waarover je verbaasd zult zijn!


Lees alle berichten van Fanny M.
COMMENTAAR
0 comments