Mode

Stijl op de Werkvloer: Inspiratie!


Mannen hebben het maar makkelijk: gewoon iedere dag hetzelfde pak aan. Voor ons vrouwen is het iedere dag weer lastig. Je wilt goed gekleed gaan, zakelijk, serieus genomen worden…maar ook weer niet je vrouwelijkheid of je persoonlijkheid verbergen! De truc is om de perfecte balans te vinden tussen stijl en business. Het is niet nodig om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen! Zolang je goed combineert, kun je gewoon je favoriete items ook naar je werk aan.

Hieronder wat looks ter inspiratie.

Shayla, onze Shoedazzle Social Media en Content Marketing Coordinator…En een Business Woman pur sang! De plooirok tot haar middel gaat perfect samen met de paarse top. Het materiaal en de kleurkeuze creëert een perfecte chique maar stijlvolle look! De zwarte ´Belinda´ enkellaarsjes met hak maken dat haar benen langer lijken, en de ´Samson´ handtas is perfect voor documenten en laptop.

Toi is onze Shoedazzle Email Marketing Manager en straalt hier klasse. Een net wit jurkje met prachtig nepbont vest is een look die iedere fashionista goed zou keuren. Helaas zijn deze producten nog niet op JustFab.nl te verkrijgen, alleen in de VS…nog even wachten ladies! Wél verkrijgbaar in Nederland zijn de ¨Liam¨ handtas en de ¨Bianca¨ pumps! Voor een speelse en kleurige noot aan de outfit.

Oooh Sweet Caroline! Onze JustFab PR Associate moet er voor haar werk natuurlijk altijd op-en-top representatief uitzien. Ze houdt het simpel: net maar neutraal, is af en toe beter dan té uitbunding. De zwarte losse broek geeft een stoer tintje aan de simpele grijze top. De elegante hals van de top is perfect om een opvallende ketting te dragen. Geen paniek! Je hoeft geen écht goud te dragen of designer ontwerp, je kunt gewoon goedkope online sieraden kopen, die stijlvol en kwalitatief goed uitzien. Om het geheel dat vrouwelijke ´wow´- effect te geven, hebben we haar de ¨Kamryn¨ pumps laten proberen, wat een schot in de roos is.

Heb je genoeg inspiratie om morgen te stralen op de werkvloer?

Meer informatie over Fanny M.
Fanny is francaise met Braziliaanse roots. Ze heeft altijd al een passie voor mode gehad. Ze geeft de collecties van JustFab een chique en klassieke touch, d.w.z. a-la-francaise. Toch laat ze haar roots niet in de steek en houdt ze ook van exotische kleuren. Ze selecteert iedere maand leuke artikelen waarover je verbaasd zult zijn!


Lees alle berichten van Fanny M.
COMMENTAAR
0 comments