Tagarchief: Mode


Mannen hebben het maar makkelijk: gewoon iedere dag hetzelfde pak aan. Voor ons vrouwen is het iedere dag weer lastig. Je wilt goed gekleed gaan, zakelijk, serieus genomen worden…maar ook weer niet je vrouwelijkheid of je persoonlijkheid verbergen! De truc is om de perfecte balans te vinden tussen stijl en business. Het is niet nodig om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen! Zolang je goed combineert, kun je gewoon je favoriete items ook naar je werk aan.


Love is in the air! Ja girls, het is toch echt weer bijna Valentijnsdag. Of je nou een hot date hebt met je lief of iets leuks gaat doen met je vriendinnen, zorg er in ieder geval voor dat je 14 februari doorbrengt in stijl! Wij hebben speciaal voor jullie de beste kleur lipstick geselecteerd bij onze favoriete JustFab pumps voor een perfecte look.


Voor naar het werk? Heb je een date? Ga je een avondje stappen met de meiden? Wat de gelegenheid ook is, bij JustFab vindt je de perfecte laarzen voor elke gelegenheid. Of je nou van hoge hakken houdt of juist meer van plateauzolen, wij hebben de perfecte laarzen voor elke mood en elke stijl!